
Prajitura Boema
Ingrediente:
Blat - 6 oua, 10 linguri zahar, 3 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare, 9 linguri faina alba - superioara, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao neagra
Crema - 1 ou, 5 linguri zahar, 100 ml lapte, 2 linguri cacaco neagra, 1 lingurita esenta vanilie, 1 lingura esenta rom, 300 gr unt.
Sirop - 1 portie sirop pentru torturi.
Decor - 150 gr ciocolata neagra + 1 lingurita ulei + 300 gr frisca
Timp preparare:
2 ore si 50 min
Blat - 6 oua, 10 linguri zahar, 3 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare, 9 linguri faina alba - superioara, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao neagra
Crema - 1 ou, 5 linguri zahar, 100 ml lapte, 2 linguri cacaco neagra, 1 lingurita esenta vanilie, 1 lingura esenta rom, 300 gr unt.
Sirop - 1 portie sirop pentru torturi.
Decor - 150 gr ciocolata neagra + 1 lingurita ulei + 300 gr frisca
