
Prajitura cu ciocolata si capsuni
Ingrediente:
Pandispan - 4 oua, 5 linguri pline cu zahar, 6 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare
Umplutura - 800 gr capsuni proaspete, 50 gr crema ganache, 1 lingurita zeama de lamaie.
Crema diplomat - 75 gr zahar, 2 oua , 175 ml lapte, 10 gr gelatina, 1 lingurita extract de vanilie, 1 praf sare, 400 gr frisca batuta indulcita.
Decor - 100 gr crema ganache.
Timp preparare:
2 ora
Pandispan - 4 oua, 5 linguri pline cu zahar, 6 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare
Umplutura - 800 gr capsuni proaspete, 50 gr crema ganache, 1 lingurita zeama de lamaie.
Crema diplomat - 75 gr zahar, 2 oua , 175 ml lapte, 10 gr gelatina, 1 lingurita extract de vanilie, 1 praf sare, 400 gr frisca batuta indulcita.
Decor - 100 gr crema ganache.
